Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2015/16: Almebäck på ingång?

Almebäck på den gamla goda tiden i Örebro.

Almebäck från den gamla goda tiden i Örebro.

Michael Almebäck med ett persona non grata epitet hängande över sig i Danmark verkar vara på väg att återförenas med ÖSK – den klubb han lämnade för fem år sedan på jakt efter grönare spelplaner i kontinentaleuropa. Där gick det väl inte något vidare. Att han inte platsade hos Club Brugge kan man ha en viss förståelse för – den belgiska ligan är nog några snäpp vassare än vår allsvenska.

Men att det gått väldigt trögt i Danmark hos både Bröndby och Esbjerg är lite mer oroande (ur ett värvningsperspektiv). En återförening verkar nämligen vara på gång – det uppger både NA och Expressen nu på måndagskvällen.

Enligt uppgifter till Aftonbladet kan Örebro SK de närmaste dagarna komma att presentera Michael Almebäck som nyförvärv, men övergången kan också bli ett lån, skriver tidningen. Bloggen hoppas i så fall att det blir ett lån fram till sommaren, så att ÖSK får en möjlighet att göra en ordentlig utvärdering om var Iron-Mike står kapacitetsmässigt nuförtiden.

NA: Backstjärnan på väg hem till ÖSK
Aftonbladet: Almebäck på väg tillbaka till ÖSK

1 kommentar – kommentera

Hannes

Ibland måste man chansa. Hade vi tagit in Broberg på lån hade han gått till typ Helsingborg direkt efter säsongen.

Tycker vi borde (om möjlighet finns) signa upp Almebäck på tre år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.