Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Förlängning för Rodevåg

ÖSKs föredetting Stefan Rodevåg har fått se sitt önskemål gå i uppfyllelse. Han har kommit överens med Falkenbergs FF om en kontraktsförlängning på ett år. Stefan, som fyller 36 nästa år gör nog därmed sin sista säsong med Falkenberg. Fast med den typen av målskyttar som Stefan representerar verkar inte alltid åldern vara ett hinder. De ser bara till att de finns på rätt plats för att smälla in bollarna.

Falkenberg skriver på sin hemsida, att deras anfallare gjort fler än 140 mål för dem. En imponerande siffra även om inte alla tillkommit i seriespel. Jag gjorde en liten överslagsräkning baserad på SvFF:s statistik (som inte alltid är helt korrekt) och kom fram till att Stefan spelat 254 seriematcher för Falkenberg och i dessa gjort 98 mål samt levererat 24 målgivande passningar.

Hans två år hos ÖSK var inte riktigt lika givande. Med på plan var han vid 40 tillfällen (25 gånger från start). Produktionen inskränkte sig dock till 6 mål och 1 målgivande passning. Laglojal och hårt arbetande var han dock alltid.

Falkenbergs FF: ”Rode” och ”Danne” förlänger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.