Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Carlsson valde Forward

Stellan Carlsson gör gemensam sak med Robin Ingvarsson och väljer BK Forward efter två år i Örgryte. Ytterligare en spelare av de som lämnade Forward för två år sedan gör således come-back hos laget på väster.

Stellan har inte spelat så mycket under det senaste året så det är svårt att ha någon uppfattning om var han står målgörarmässigt. Man skulle väl kunna säga att han under sista året i Örgryte blev utkonkurrerad av en förvånansvärt skadefri William Atashkadeh. Men under tidigare år har han visat sig vara en duktig måltjuv som dessutom har bra fart på benen. För Forward kommer det säkert att visa sig vara ett lyckat förvärv.

Samtidigt kan jag inte låta bli att fundera över vad de här ”gamlingarnas” återinträde i laget betyder för den nya generation spelare som Forward tagit fram under de senaste två åren. Får de stiga åt sidan nu eller går det att få med alla i startelvorna.

BK Forward: Skyttekung återvänder hem
NA: Skyttekungen återvänder till Forward

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.