Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mensah till Östersund

Samuel Mensah återvänder till Östersund efter två misslyckade år i ÖSK .

Samuel Mensah återvänder till Östersund efter två misslyckade år i ÖSK .

Samuel Mensah återvänder av allt att döma till Östersunds FK efter två skadefyllda år i Örebro. Östersunds-Posten skriver, att han nu bara är en läkarundersökning från ett tvåårskontrakt med klubben som tog honom till Sverige.

När ÖSK värvade honom från Östersund (som Bosman) var det väl inte helt väntat. ÖSK hade av allt att döma fått upp ögonen för honom säsongen 2013, då båda lagen spelade i Superettan. Under de två åren i ÖSK blev det totalt bara nio matcher (varv fem från start) för honom. Flera olika skador och alltför hård konkurrens på de positioner han var aktuell för begränsade hans speltid. Så att det inte blev någon förlängning med ÖSK kom inte som någon större överraskning.

Mensah var för övrigt på gång till ÖFK redan inför den här säsongen. Men då sprack övergången på grund av att några andra pusselbitar som skulle passas in inte hanns med innan övergångsfönstret stängde.

I Östersund var Mensah stor publikfavorit och given i deras förstauppställning. Han spelade 27 av 30 matcher från start i Superettan år 2013. Nu återstår det att se om han kan hävda sig lika väl i Allsvenskan som han då gjorde i Superettan.

Östersunds-Posten: En publikfavorit är tillbaka i Östersunds FK

Statistik Mensah


Tillägg: Sam Mensah kommer tillbaka till ÖFK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.