Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nilsson får lämna Degerfors

Det är färdigspelat i Degerfors för Erik Nilsson.

Det är färdigspelat i Degerfors för Erik Nilsson.


Degerfors skriver på sin hemsida, att man inte kommer att förlänga kontraktet med Erik Nilsson. Detta innebär alltså, att Erik får lämna bruksklubben efter fyra år. De nya ettåriga kontrakten efter de inledande två åren verkar inte ha kommit helt automatiskt, så det kommer inte som en överraskning att han befunnit sig i utkanten av spelartruppen. I år har han dock varit med på planen i tjugo matcher av vilka han haft en startplats i tio.

ÖSK representerade han mellan åren 2009 och 2011 – tidvis utlånad till Ljungskile SK. Erik kom till ÖSK som 16-åring från Sturehov och tillhörde under flera år de ledande spelarna i Talangtruppen med seriespel i div 2 och 3. Totalt spelade han arton matcher för ÖSKs A-lag av vilka dock bara tre var från start.

Erik fyller 27 nästa år och frågan är väl om det inte är dags nu att börja fundera på vad han skall göra med resten av sitt liv (om han inte redan gjort det).

Statistik Erik Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.