Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Carlsson lämnar Örgryte

Stellan Carlsson lämnar Örgryte efter två säsonger.

Stellan Carlsson (från tiden med BK Forward).

ÖSKs föredetting Stellan Carlsson (14 minuter mot AIK år 2008 och med en boll räddad på mållinjen på meritlistan) kommer att lämna Örgryte IS, som han har representerat under de två senaste åren. Enligt NA kommer han att återvända till Örebro och hur framtiden kommer att se ut verkar inte klart än. Så mycket är i alla fall klart att han gärna kan tänka sig en karriär som tränare.

Stellan var, såvitt jag vet och kommer ihåg, med och grundade Real Örebro. Dessa tog i år under ledning av Patrick Ingvarsson steget upp till div 4. Helt omöjligt är det inte att det blir där han landar, när han nu återvänder. Han och Patrick har ju jobbat ihop tidigare.

NA: Lämnar Örgryte – siktar på tränarkarriär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.