Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 15/16: Ingen fortsättning för Lipovac

Christer Lipovac får inte fortsätta hos ÖSK.

Christer Lipovac får inte fortsätta hos ÖSK.


I dagens papperstidning kan man läsa, att utöver de fyra spelare som avtackades igår, så har även Christer Lipovacs kontrakt avslutats utan någon förlängning. Beskedet eller vad man nu skall kalla det kommer inte så oväntat. Christer lånades ut till Karlslund under hösten och med endast ett halvt år kvar av kontraktstiden brukar en sådan utlåning vara ett tecken på att den utlånande klubben inte avser att förlänga.

Christer har varit i ÖSK under tre år, men det blev bara fjolårets 33 allsvenska minuter fördelade på tre inhopp för hans del. Skadeproblem och starka anfallare (på höstarna) höll honom utanför det allsvenska laget. Han är född 1996 och blir alltså 20 år nästa år. Möjligheterna till en fotbollskarriär finns alltså fortfarande kvar för hans del om han håg ligger åt det hållet.

2 kommentarer – kommentera

bosse

Ännu en ung talang Ösk kastar bort. Lär av storklubbarna som vågar.

SL

ni skriver att han får inte fortsätta i ösk
han vill inte va kvar i ösk för finns ingen framtid i ösk , dom förstör talanger.
det är en veckoklocka för unga talanger gå inte till ösk för gudsskull om ni vill ha nån fotbollsframtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.