Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nilsson till Forward

Rickard Nilsson byter från KIF Örebro till BK Forward.

Rickard Nilsson byter från KIF Örebro till BK Forward.


KIF Örebros tränare Rickard Nilsson meddelade för några veckor sedan, att han avstått från att utnyttja den möjlighet till kontraktsförlängning han hade och i stället valt att lämna klubben efter innevarande säsong. Nu har han gjort klart med ett nytt tränarjobb. Han kommer under de närmaste tre åren att ansvara för BK Forwards A-lag. En uppgift som under de senaste tre åren innehafts av Magnus Kihlberg.

Det var nog många som förvånades över att han lämnade KIF Örebro. Rickard har lyckats mycket bra som tränare för klubben och lett dem till deras stora framgångar med en andraplats i Damallsvenskan i fjol och därmed även spel i Champions League i år. Men tydligen anser han, att ett tränaruppdrag i BK Forward i div 1 väger tyngre än motsvarande uppgifter i Damallsvenskan.

BK Forward: CL-tränare tar över Forward
NA: Här är Nilssons nya klubb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.