Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tränarbyten i Örebrofotbollen

Under de senaste dagarna har det blivit klart att två tränare med ÖSK-anknytning kommer att lämna sina respektive uppdrag då årets säsong är färdigspelad.

ÖSKs föredetting Magnus Kihlberg som tränat BK Forward under de tre senaste åren kommer inte att få någon kontraktsförlängning. Detta blev klart (eller i alla fall känt) för någon vecka sedan. Vem som skall efterträda Kihlberg är inte klart än utan klubben söker nu efter en ersättare.

NA: Kihlbergs sista höst med Forward

Igår meddelade KIF Örebro att Rickard Nilsson valt att inte utnyttja den option han har till en ettårig kontraktsförlängning. Nilsson var assisterande tränare i ÖSK under säsongen 2009 (Tänk vad tiden går).

NA: Nilsson slutar som Kif-tränare

Lite förvånande att man i båda fallen går ut med information om att tränaruppdragen skall avslutas innan säsongen är avslutad. Ingen av lagen har i och för sig så mycket mer att spela för i årets serier så man tycker kanske att det inte gör så mycket att man släpper nyheten i förtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.