Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2015: Astrit sluter cirkeln

På sommarfönstrets sista dag levererar Magnus Sköldmark ytterligare ett nyförvärv. Sköldmark var för en gångs skull ute i god tid. Det blev inga nervösa sena kvällstimmar på Arlanda den här gången utan redan vid niotaget (på kvällen visserligen) kunde ÖSK meddela, att Astrit Ajdarevic för andra gången i sitt fotbollsliv kommer att representera den svartvita Sportklubben.

Det var i Örebro som hans karriär tog fart igen efter några skadefyllda och mindre lyckade år i England. Bekantskapen blev dock kort. Efter det att Astrit kysst klubbmärket i den sista matchen så skrev han på för IFK Norrköping. Taggarna efter den övergången sitter nog kvar hos en del . Men nu handlar det om allsvensk överlevnad och om Astrit kan bidra positivt till denna lär hans tidigare försyndelser snabbt bli förlåtna och begravda.

Enligt ÖSKs pressmeddelande handlar det den här gången redan från börja bara om ett kortare höstgästspel. Ingen av parterna vet ju i vilken serie ÖSK kommer att spela nästa år, vilket nog gör att ingen av parterna tycker att det är läge att komma överens om en längre kontraktsperiod.

Enligt ÖSK kommer han att finnas med på träningen redan i morgon (onsdag) och han kommer att vara spelklar till lördagens möte med GIF Sundsvall.

ÖSK: Astrit Ajdarević återvänder till ÖSK
NA: Ajdarevic klar för ÖSK

1 kommentar – kommentera

Oscar

Ska man släppa sina tidigare åsikter när det går dåligt och man behöver hjälp?
Tänker på:

Anm. Bloggen gillar i de allra flesta fall före detta ÖSK-spelare även efter att de lämnat Sportklubben. Både de som går vidare efter att ha gjort bra ifrån sig och de som kanske inte lyckats så bra. Har de gjort sitt bästa för klubben skall de ha kredit för det. För Ajdarevic finns det dock inte några positiva känslor. Omständigheterna kring hans övergång till IFK Norrköping dödade effektivt all tänkbar framtida good-will.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.