Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Åtvidaberg värvar Bergström

Ludwig Bergström går till Åtvidaberg som andremålvakt för resten av säsongen.

Ludwig Bergström går till Åtvidaberg som andremålvakt för resten av säsongen.


ÖSKs föredetting Ludwig Bergström verkar ha funnit en egen nisch i fotbollsvärlden. Den som korttidsanställd andremålvakt. Idag meddelar Åtvidabergs FF att de tar in Bergström för resten av säsongen som en uppbackning på grund av den skada som deras förstemålvakt Henrik Gustavsson råkat ut för. Under sina två sejourer i ÖSK utmärkte sig Bergström framför allt för sitt positiva sätt och engagemang. Han visste sin plats i truppen, klagade aldrig över sin plats på bänken och ställde alltid upp då han behövdes. Som målvakt blandade han bra insatser med sådana som var mindre bra.

Åtvidabergs FF: Ludwig Bergström förstärker på målvaktssidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.