Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nya namn på matchställen

ÖSK meddelade igår, att man lagom till matchtröjans dag gjort klart med två nya sponsorer som får synas på årets matchtröjor. Normalt brukar den platsen tas om hand av en huvudsponsor, men någon sådan har ÖSK inte lyckats knyta till sig i år. Eller så har man inte lyckats finna någon som är villig att betala vad ÖSK anser det värt, att få synas på bästa bröstplats. Hur som helst lär väl de två nya avtalen innebära att det kommer in några ytterligare kronor till klubbkassan.

elon-sitevision2

ÖSK: Elon Elkedjan Logistics och SiteVision utökar sitt samarbete med ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.