Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ny klubb för Kvist

William Kvist på Grenadjärsvallen.

William Kvist på Grenadjärsvallen.


ÖSKs föredetting William Kvist har gjort klart med en ny klubb. Efter sin misslyckade sejour i Landskrona BOIS, som han av allt att döma lämnade i förtid har han representerat danska Rishöj Boldklub (4:e nivån). Nu har han, skriver Helsingborgs Dagblad (han är ju därifrån) gjort klart med Akademisk Boldklub som återfinns på den tredje liganivån.

Kvist kämpar alltså på trots att hans karriär inte gått som han tänkt sig. Eller så tycker han att fotboll är så roligt att han inte kan låta bli. Åldersmässigt är det inga problem – han skall snart fylla 21 år.

Speciellt mycket speltid fick han inte under sin tid hos ÖSK. Det blev ett kortare inhopp i Superettan, en timme i den snart historiska matchen i Svenska Cupen mot Rynninge samt spel i en träningsmatch.

Helsingborgs Dagblad: Ny klubb klar för William Kvist
Akademisk Boldklub: William Kvist hentes til AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.