Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ajdarevic i retur

ÖSKs föredetting Astrit Ajdarevic dök rätt oväntat upp i Helsingborgs klubbdräkt inför den här säsongen. Utlånad av sin belgiska klubb Standard Liege var väl tanken att han skulle få en möjlighet att visa upp sig för tänkbara köpare. Lite som Alejandro Bedoya för några år sedan. Eller något åt det hållet. Belgarna verkar hur som helst inte ha speciellt mycket till övers för honom. Ingen annan heller vad det verkar.

Expressen skriver nämligen idag, att Helsingborgs match mot Djurgården blir hans sista i Sverige för den här gången. Efter den är det bara att packa ihop för att återvända till Liege, som på nytt måste fundera ut vad de skall göra med honom.

Tolv matcher varav nio från start har han hittills spelat för Helsingborg. Ett mål har han på sitt konto men inga målgivande passningar. Gula kort har han dock varit bra på. Fem stycken på tolv matcher vittnar nog om att han har haft det rätt tungt den här gången.

Anm. Bloggen gillar i de allra flesta fall före detta ÖSK-spelare även efter att de lämnat Sportklubben. Både de som går vidare efter att ha gjort bra ifrån sig och de som kanske inte lyckats så bra. Har de gjort sitt bästa för klubben skall de ha kredit för det. För Ajdarevic finns det dock inte några positiva känslor. Omständigheterna kring hans övergång till IFK Norrköping dödade effektivt all tänkbar framtida good-will.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.