Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2015 – Yasin har skrivit på

Ahmed Yasins övergång till danska AGF Aarhus fortsätter framåt om än till synes med snigelfart. Idag meddelade den danska klubben att Yasin skrivit ett tvåårskontrakt med dem. Någon överenskommelse med ÖSK beträffande en sommarövergång har dockinte träffats, vilket innebär att spelaren (än så länge) byter klubb först vid årsskiftet.

AGF Aarhus: Landsholdsspiller til AGF

Det mesta tyder väl på att klubbarna nu förhandlar om saken – kanske till och med direkt och inte via ett ombud i form av Yasins agent Patrik Mörk.

NA: Århus om samtalen med ÖSK: ”Inte kommit i mål”

Enligt Yasin fanns det två svenska toppklubbar som ville värva honom, men han valde den danske klubben för att han tyckte att han kunde allsvenskan nu. Aarhus, som tagit steget upp till den högsta danska ligan inför den kommande säsongen, beskrivs av Yasin som en toppklubb. Det har de väl varit en gång i tiden – frågan är bara om de är det nu.

NA: Klart: Yasin till Århus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.