Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Yasin till AGF Århus

Daniel Kristoffersson på Expressen twittrar att Ahmed Yasin skrivit på för AGF Århus. Hans nya kontrakt kommer dock att gälla först från januari 2016 och det är nu alltså upp till klubbarna att komma överens om villkoren för en tidigare övergång.

På sätt och vis är det väl bra för ÖSK att Yasin gör allt klart redan nu. På så vis finns det i alla fall en möjlighet att diskutera villkoren för en övergång med en gång. Danskarna lär väl vara rätt sugna på att göra detta klart redan nu för att få bästa möjliga lag till sin seriestart. (I Danmark spelar man ju höst – vår).

NA: Nya uppgifter: Yasin klar för Århus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.