Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2015: Rykten om mittfältare – Ahmed Yasin

När det för några dagar sedan började ryktas om ett ÖSK-intresse för Djurgårdens Martin Broberg fanns det en hel del som överensstämde med hur ÖSK agerat undar tidigare år. Frågan var bara om en yttermittfältare verkligen var den position där man allra mest behövde en förstärkning. Svaret på den frågan såg onekligen ut som ett nej.

Idag kom så – återigen i form av ett obekräftat rykte – en förklaring på varför ÖSK skulle kunna vara på jakt efter en yttermittfältare. Enligt FotbollDirekt (som i och för sig är en rätt tveksam källa) så finns det ett intresse för Yasin från danska AGF Århus. Det mest spännande med det ryktet verkar FotbollDirekt tycka vara, att det är AIKs tidigare sportchef Jens Andersson som nu har den positionen i den danska klubben.

FotbollDirekt: AVSLÖJAR: AIK:s förre succechef vill ta allsvenske profilen – pekas ut

Enligt FD har förhandlingar redan inletts mellan klubbarna. Yasin har ett kontrakt som går ut efter den här säsongen. Från ÖSKs sida vill man i alla fall inte – utan att gå in på någa detaljer – förneka att det finns intresse för Yasin.

NA: Uppgift: Århus vill värva Yasin

Att ÖSK nog tar emot några kronor för en spelare som förmodligen kommer att lämna gratis efter årets säsong kan jag förstå. Men har Yasin själv verkligen inte högre ambitioner än att spela för en klubb som just flyttats upp till den danska högstaligan.

Ahmed Yasin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.