Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingen plats för Seaton 2.0

På väg bort - ÖSK har valt att avbryta låneavtalet med Michael Seaton i förtid.

På väg bort – ÖSK har valt att avbryta låneavtalet med Michael Seaton i förtid.

Häromdagen blev det klart att ÖSKs inlånade anfallare Michael Seaton inte får någon plats i Jamaicas landslagstrupp till Copa Americana. Idag meddelar så ÖSK, att han inte heller får någon plats i ÖSKs trupp efter juniuppehållet.

Beskedet är inte så överraskande. Att ta in Seaton medan transferfönstret var på väg att stängas var en chansning. Förmodligen förorsakad av att man misslyckats att värva någon annan spelare som skulle kunna fylla luckan efter den skadade Alhassan Kamara. Nu visade det sig att 19-åringen inte hade kommit så långt i sin utveckling att han kunde ta det ansvaret. Rätt misslyckad de få gånger han fick chansen i A-laget. I U21 och den match han spelade med U19 tyckte jag, att han visade att det finns en god utvecklingspotential. Men det är ju inte det som ÖSK behöver just nu.

ÖSK: Michael Seaton lämnar ÖSK
NA: ÖSK bryter med landslagsman
NA: Axén om Seaton: ”Vi måste tänka på oss”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.