Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Michael Seaton i preliminär trupp för Copa Americana

Michael Seaton är med i Jamaicas preliminära trupp inför årets Copa Americana.

Michael Seaton är med i Jamaicas preliminära trupp inför årets Copa Americana.


ÖSKs inlånade anfallare Michael Seaton är en av 30 spelare som blivit uttagna till Jamaicas preliminära landslagstrupp inför årets Copa Americana. Meningen är sedan att truppen kommer att reduceras till 23 spelare per den 1 juni.

Den här uttagningen lär väl innebära, att Seaton måste lämna rätt snart för att ansluta till det jamaicanska tränings- och förberedelselägret. Själva turneringen börjar den 11 juni och avslutas med final den 4 juli.

Jamaica kommer i gruppspelet att få möta Argentina, Paraguay och Uruguay, så det är väl knappast troligt att laget kommer att kunna gå vidare från gruppspelet som för Jamicas del avslutas den 20 juni.

ESPN: Estreante na Copa América, Jamaica anuncia 30 pré-convocados

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.