Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mensah på väg bort?

Samuel Mensah har en del att fundera på inför årets säsongsstart.

Samuel Mensah har en del att fundera på inför årets säsongsstart.

Östersunds-Posten skriver, att ÖSKs mittfältare (eller vad det nu är han är) Samuel Mensah kan vara på väg tillbaka till Östersunds Fotbollklubb. Det var från dem han kom till ÖSK inför fjolårets säsong.

Efter en rätt lovande säsongsinledning med två mål på träningsmatcher blev det inte så värst mycket mer fotboll det året. Orsaken var en knäskada som måste opereras och höll honom borta under sommaren och tidig höst. När han väl var återställd fanns det ingen given plats i startelvan för hans del. Och så har det fortsatt även under årets träningsmatcher. Att ÖSK regelbundet matchar honom i U21-serien får nog ses som en indikation på att han står rätt långt ner på prioriteringslistan.

För Mensahs del gäller väl att före honom på mittfältet går i första hand Nordin Gerzic, Robert Åhman Persson och Daniel Nordmark. Förmodligen även Ayanda Nkili.

Hans möjligheter att få speltid är begränsade, vilket nog både han och ÖSK har insett. Bloggen tror, att det här är en övergång som kommer att bli av innan transferfönstret stänger.

Östersunds-Posten: Mensah på väg tillbaka till ÖFK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.