Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Berisha till Gefle

Ilir Berisha med ny klubbdress.

Ilir Berisha med ny klubbdress.


ÖSKs föredetting Ilir Berisha har gjort klart med en ny klubb. Gefle IF meddelar på sin hemsida, att man skrivit ett tvåårskontrakt med den nickstarke mittbacken. Berisha fick inte sitt kontrakt med ÖSK förlängt och har väl så att säga hängt i luften en del under försäsongen. Riktigt varför det inte blev någon fortsättning hos ÖSK har väl aldrig riktigt blivit klarlagt från klubbens sida, men misstanken är väl att man ansåg honom vara för skadebenägen.

Under vinterpausen har har bland annat provtränat och -spelat med Helsingborg, men där ville man inte gå vidare trots ett mål i en träningsmatch. Nu blev det i stället Gefle, som på sin hemsida skriver att de behöver en back-up för Anders Wikström som är sjukskriven.

Om Berisha kan hålla sig skadefri och komma tillbaka till den form han visade under sina första år hos ÖSK har Gefle verkligen gjort ett fynd. Om inte, så inte.

Bloggen önskar hur som helst den sympatiske Ilir lycka till i hans nya klubb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.