Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Biljettförsäljningen 2015

Mot 4.000?

Mot 4.000?


ÖSK har ”förädlat” sin hemsida med en pop-up som visar hur många säsongsabonnemang som sålts. Alltid lika irriterande med dessa uppoppande sidor, men den här innehåller i alla fall lite information. Till dags dato har lite drygt 3.500 årskort sålts (privat samt ingående i sponsorpaketen). Det är ungefär 100 fler än vid motsvarande tidpunkt förra året.

Om detta är en bra eller dålig siffra vet vi inte eftersom vi inte vet hur budgeten ser ut. Med tanke på att hockeyn säkert utövar ett visst tryck på både intresse och plånböcker är det förmodligen en rätt så bra siffra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.