Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

3400 säsongskort sålda

Aftonbladet har ringt runt till de allsvenska klubbarna för att höra sig för hur det går med biljettförsäljningen (bland annat). Från ÖSKs sida får man svaret att 3.400 årsabonnemang har sålts. Detta inkluderar då både köpen av privatpersoner och de biljetter som reserveras för sponsorpaketen.

Den 25 januari noterade bloggen utifrån en artikel i papperstidningen att 2.900 årsbiljetter sålts, vilket ansågs vara en bra siffra. Sedan dess har alltså försäljningstakten mattats av ordentligt. Fjolårssiffran var 4.000 biljetter och det är väl en siffra som bör överträffas om man skall få en bra start på publikåret. Den första hemmamatchen är Mjällby den 7:e april (om den inte flyttas/ändras på grund av hockeykrocken). Så än finns det gott om tid kvar innan man måste dra strecket. Å andra sidan har väl de som är mest intresserade redan skaffat sig sina abonnemang.

Aftonbladet: Så många årskort har allsvenska lagen sålt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.