Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK erbjuder årskort för familjer

ÖSK skriver nu på sin hemsida om säsongens årskortserbjudande för familjer. Årskort för familjer har funnits i en eller annan form redan tidigare, men frågan är om de varit lika förmånligt prissatta. För 995 kr per person är dessa biljetter tillgängliga med en placering på den sk. NA-läktaren. Visserligen i den kanten av den Norra Läktaren, men det är ändå helt ok platser.

Priset är som sagt väldigt bra. För – för att ta ett exempel – kostar det för en röd plats 4.500 kronor för en vuxen och en ungdom (tom. 17 år), om man köper vanliga årskort. Motsvarande pris om man utnyttjar erbjudandet om familjeårskortet blir bara 1.990. Mindre än halva priset alltså. Faktum är att man även om man kommer med tre ungdomar så blir priset lägre än om man betalat ”normalpriset” för en vuxen och en ungdom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.