Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Supporterinitiativet

Vad händer med supportrarnas insamling?

Dagen D har nu passerats med en viss marginal. Det verkar dock som om insamlingen fortsätter. I alla fall ligger insamlingens websida fortfarande uppe.

Det vore bra om ÖSK eller kanske snarare de supportrar som ligger bakom initiativet kunde meddela hur man tänkt sig att fortsätta. En del av de insamlade medlen lär ju ha använts i samband med värvningen av Logi Valgardsson.

Frågan är om det som nu finns på ”kontot” utöver de pengar som redan intecknats räcker till så värst mycket. Dessutom är det väl så att även om transferfönstret är öppet fram till slutet av mars så är de flesta trupperna satta nu och de spelare som fortfarande finns tillgängliga är det av en anledning.

Bloggen tycker nog att det bästa vore att meddela att insamlingen fortsätter fram till sommaren med förhoppningen att man kan hjälpa till med en rekrytering i juli månad. Då lär man veta vilken lagdel det är som i första hand behöver förstärkas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.