Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Yasin-intresse från Gulfen

NA rapporterar (eller avslöjar som de föredrar att skriva), att det finns intresse för Ahmed Yasin från några klubbar från Förenade Arabemiraten. Inte så konstigt kanske – han gjorde en bra turnering då de asiatiska mästerskapen avgjorde i Australien nyligen. Dessutom har det irakiska landslaget något av en bas i gulfstaterna eftersom man av säkerhetsksäl inte kan träna och spela i Irak.

Enligt tidningen har saken kommit så långt att ÖSK förhandlar med en klubb om en övergång/utlåning. Eftersom transferfönstret i UAE stänger på lördag (14.2) så lär ett besked om hans närmaste framtid komma rätt snart.

Rättelse: Transferfönstret i Förenade Arabemiraten stänger redan i morgon den 12 februari. (NA har korrigerat sin tidigare uppgift och jag har dubbelkollat).

NA: Yasin jagas av flera klubbar
NA: ”Ersätter Yasin om han lämnar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.