Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Wikström plockar fram fotbollsskorna igen

Fotbollen lockar fortfarande Magnus Wikström.

Fotbollen lockar fortfarande Magnus Wikström.


Från Sveriges allsvenska till Närkes.
Magnus Wikström verkar efter några månaders frånvaro från sporten ha känt att det här med fotboll nog var rätt roligt ändå. Efter att ha letat reda på sina fotbollsskor igen har han nu bestämt sig för / blivit överatalad att hjälpa Nora-Pershyttans BK i deras kamp om div 4-poängen. Att det blev just Nora-Pershyttan verkar hänga ihop med att Magnus har en bra kontakt med Noras tränare Mårten Eriksson. Så det är tydligen på den vägen som kontakten tagits. Dessutom erbjuder spel på div 4-nivån en match- och träningsmiljö som inte kräver lika mycket som om han gått till en klubb högre upp i seriesystemet.

Magnus nya klubb (fyra i div 4 förra året) har även gjort klart med några andra intressanta nyförvärv. FC Assyriskas duktiga playmaker Marcelo Barbosa Silva har skrivit på för klubben, vilket även Adam Johansson (tidigare i bland annat ÖSKs duktiga 97-trupp) gjort.

Om allt går enligt plan och Magnus är spelbar kommer han väl att tävlingsdebutera för sin nya klubb den 11 mars i en kvalmatch till Svenska Cupen. Nora-Pershyttan möter då som hemmalag IK Sturehov i en match som skall spelas på Ekäng (!).

Seriedebuten sker på Fredriksberg (Vretstorp) den 24 april och hemmapremiär blir det den 28 april då NPBK möter Latorp på Norvalla. Övriga motståndare i div 4 blir Adolfsbergs IK, FC Assyriska, Grythyttans IF, HOIF, IFK Örebro, IK Sturehov, Latorps IF, Laxå IF, Pars FC Örebro och Öfvre Adolfsberg FC.

Nora-Pershyttans BK: Bomben! Wikström klar för NPBK!
NASkrällen: Wikström till Nora
NA: Sportchefen: ”Ett lyft för hela länsdelen”

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.