Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK vill ha Almebäck

Fotbollskanalen har varit i kontakt med Magnus Sköldmark beträffande Michael Almebäck. Sköldmark är ovanligt tillmötesgående och svarar:
– Ja, det är klart att han är intressant för oss. Han är en före detta ÖSK-spelare och därför ser vi gärna att han återvänder.

Så rakt på sak bekräftande brukar inte sportchefer eller tränare vara. Oftast mummlar man något om att man vet vem det är och att det är en bra spelare. Så när nu Sköldmark säger att man vill få tillbaka honom, så skulle man kunna uppfatta det som att man kommit en bra bit i förhandlingarna. Problemet är väl att ÖSK knappast är villiga att betala Bröndby någon ersättning för att ta över kontraktet. Frågan är om Bröndby är villiga att lösa honom från kontraktet, ta förlusten och låta honom gå vart han vill. Det vill man nog inte, så man släpper honom knappast innan man försökt att få honom såld till någon annan klubb. Fast när han är kvar i Danmark får man heller inga inkomster för honom, men väl utgifter. Att få betalat för Almebäck är dock knappast så lätt efter det att han blivit mer eller mindre utfryst i de två senaste klubbarna han representerat.

Fotbollskanalen: Örebro vill värva Almebäck: ”Ser gärna att han återvänder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.