Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sobralense reser hem

Daniel Sobralense verkar av allt att döma ha gjort sitt inom svensk fotboll. Enligt NA har han – eller snarare hans familj – bestämt att det nu är dags att åka hem till Brasilien igen. Enligt tidningen så var ÖSK och spelaren överens om villkoren för en övergång, men familjens önskemål vägde i slutändan tyngre.

ÖSK har med största sannolikhet haft en plats i truppen samt erforderliga medel avsatta för en övergång för Sobralenses del. Förmodligen en av anledningarna till att det hittills inte hänt så mycket på värvningsfronten. Med brassen borta ur bilden kan klubben i stället inrikta sig på någon annan – någon som enligt Alexander Axén inte nödvändigtvis behöver vara en kantspelare.

Uppgifterna om Sobralenses val är än så länge obekräftade i Göteborg. Varken tidningarna eller klubben har ännu tagit upp saken. Förmodligen har väl NA kommit saken på spåren när man talat med ÖSK om läget inför träningslägret i Portugal.

Bloggen är en smula överraskad att tidningen när de för en gångs skull avslöjade något avstod från att sätta AVSLÖJAR i rubriken.

NA: Ingen Sobralense i ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.