Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Almebäck – iskall i Bröndby

Michael Almebäck: Iskallt i Danmark.

Michael Almebäck: Iskallt i Danmark.


ÖSKs föredetting Michael Almebäck har hamnat i kallast möjliga frysbox hos Bröndby. När laget åker till Portugal för spel i Atlantic Cup, där de bland annat möter ÖSK, har Almebäck fått beskedet att han tillsammans med två andra icke önskvärda spelare får stanna kvar i Danmark.

Enligt Almebäck vill klubben bli av med honom eller snarare bli av med hans lönekostnad. Något som Almebäck krasst konstaterar är deras problem. För egen del verkar han inte ha något emot ett klubbyte, men det bör helst vara i form av en övergång och inte som utlåning.

Man kan ju tycka, att Bröndby på ett onödigt sätt försämrar sin egen förhandlingsposition genom att så påtagligt demonstrera att de vill bli av med spelaren. Den här typen av utfrysningar kan kanske fungera om spelaren själv inte vill byta klubb, men det verkar ju Almebäck inte ha något emot.

FotbollDirekt: Stora problem för allsvenska drömvärvningen: ”De vill bli av med mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.