Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ambitiös försäsongspartner till ÖSK

ÖSKs försäsongströja

ÖSKs försäsongströja

ÖSK skriver idag på sin hemsida, att man kommit överens med Davor Dundic att hans företag Ambitiös skall vara ÖSKs försäsongspartner i år. Det är väl första gången som en sådan har kunnat kontrakteras. Tyvärr för Dundics del verkar det som om exponeringen av hans företagsnamn kommer att bli begränsad eftersom ÖSK i princip inte spelar några fler träningsmatchen på hemmaplan innan Svenska Cupen börjar i slutet av februari. Fast engagemanget kanske även sträcker sig över Cupen – det är nästan så att man önskar det för Dundics skull.

Om man vill kan man från och med idag köpa tröjan via ÖSKs vanliga försäljningskanaler. Tröjan, som inte direkt ser ut att vara avsedd för bruk under vinterhalvåret, kostar 400 kronor i anonymt utförande och för 550 kronor kan man även få den försedd med påtryck av namn och nummer.

Bloggen gratulerar ÖSK till ett intressant försäsongsintiativ och hoppas att Ambitiös känner att de får tillräckligt mycket valuta för pengarna för att komma tillbaka nästa år för en repris.

Samtidigt skall det väl sägas, att för ett relativt anonymt företag som Ambitiös är det inte alls fel att synas på ÖSKs matchställ.

ÖSK: Ambitiös ny officiell försäsongspartner till ÖSK
ÖSK: Köp nya försäsongströjan

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.