Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Urban Juneholm stämplar ut

Urban Juneholm tillsammans med Jimmy Högberg.

Urban Juneholm tillsammans med Jimmy Högberg.

I slutet av förra veckan skrev ÖSK på sin hemsida, att Urban Juneholm lämnar sin anställning som naprapat hos ÖSK. Han har bl a annat varit ansvarig Fysio och samordnare/koordinator för arbetet inom det medicinska teamet i A-laget sedan 2004. Under sin tid i klubben har han hunnit med att ”avverka” 11 stycken huvudtränare.

I fortsättningen kommer han att få mer tid över för arbetet i Contactvis AB, det företag hand driver tillsammans med sin fru. Helt kommer han dock inte att släppa kontakten med ÖSK. Han kommer fortsättningsvis att hjälpa till i klubben som extern konsult vid behov och dessutom finnas med i ett medicinskt råd tillsammans med de övriga i det medicinska teamet.

ÖSK: Urban Juneholm slutar efter elva år i Sportklubben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.