Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Gabriel Åbom ny evenemangsansvarig

Mångsysslare: Gabriel Åbom som (gräs)mattläggare på Ekäng. Tillsammans med David Johansson.

Mångsysslare: Gabriel Åbom som (gräs)mattläggare på Ekäng. Tillsammans med David Johansson.

I den senaste web-sändningen av Sportklubben, som väl mest handlade om Supporterinsamlingen och träningsmatchen mot BK Forward, så nämnde Simon Åström även, att man anställt Gabriel Åbom som evenemangsansvarig. Han tar över efter Marino Ramberg som i höstas lämnade ÖSK för att ta hand om Örebrocupen i fotboll. Gabriel lämnar alltså Ekäng där han varit arrangemangs- och marknadsansvarig hos ÖSK Ungdom för sitt nya jobb på Behrn Arena.

Fotbollsmässigt har Gabriel gjort sig känd som en stabil mittback i  Sköllersta och Yxhult. I höstas tillhörde han det lag som tog Yxhult till div 3. Han brukar även kunna träffas då söderdamerna har hemmamatch. Då är han där för att kolla in när hans fru Hanna sätter skräck i motståndarlagets högerförsvar (och målvakt).

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.