Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Simon Åström om insamlingen

I den utgåva av Sportklubben som Michael Karlberg och Erik Wärlegård snickrat ihop idag så får ÖSKs VD Simon Åström en möjlighet att berätta lite mer om bakgrunden till insamlingen. Simon bekräftar i inslaget, att insamlingen inte är en nödsignal inför en spelarbudget som inte vill gå ihop. Det handlar – precis som väl framskymtat – om ett initiativ från en grupp supportrar som man sedan valt att sätta en ÖSK-logga på för att göra det hela lite mer presentabelt.Därmed inte sagt annat än att de insamlade pengarna kommer att kunna göra god nytta genom att de möjliggör att man kan spetsa till truppen lite extra.

ÖSK: Sportklubben med Simon Åström och Axel Kjäll (video)

Kanske värt att notera i sammanhanget är att det är fri entré till matchen mot BK Forward i morgon. (ÖSK har väl inte hunnit få ut medlemskorten än). MEN, den som ändå lämnar en slant vid entrén (om inte annat som tack för den värmande blåbärssoppan) skall veta, att pengarna oavkortat kommer att komma insamlingen till del.

I skrivande nuet uppgår det insamlade beloppet till lite drygt 159 tkr fördelade på 119 givmilda supportrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.