Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nilsson lämnar

Tobias Nilsson går till Jönköping.

Tobias Nilsson går till Jönköping.

Örebro SK och Tobias Nilsson går skilda vägar. ÖSK skriver på sin hemsida, att man är överens om att Tobias lämnar klubben med omedelbar verkan. Vart Tobias skall ta vägen skriver klubben inte något om, men en inte alltför vild gissning är att han kommer att ansluta till Jönköping Södra. Deras intresse för Tobias är ju väldokumenterat (eller i alla fall dokumenterat).

Av ÖSKs formulering att döma så handlar det här inte om ett köp från JSödras sida utan om vad som brukar kallas ”ett rivet kontrakt”. Förmodligen har ÖSK dessutom fått lov att skicka med några kronor, eftersom JSödra näppeligen har råd att betala löner på allsvensk nivå.

ÖSK: Tobias Nilsson lämnar ÖSK
NA: NA erfar: Klar för Jönköping (Plus i kanten för NA som för en gångs skull lyckades undvika ”avslöjar” i sin rubriksättning).

Tobias Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.