Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Näfver på väg tillbaka…

Kristoffer Näfver kan vara på väg tillbaka till Örebro.

Kristoffer Näfver kan vara på väg tillbaka till Örebro.

…till Örebro, alltså. Motala & Vadstena Tidning skriver, att det är flera örebroklubbar som är intresserade att få med honom i laget. Någon fortsättning i Motala AIF verkar det inte bli trots att han har ett år kvar på sitt kontrakt. Enligt tidningen är det i första hand de långa resorna som ligger bakom uppbrottstankarna. Samma sak gäller för övrigt även för Rasmus Norén, som förra hösten lånades tillbaka till Örebro och då spelade för Karlslunds IF under deras höstspurt.

MVT.se: Näfver på väg bort från Maif

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.