Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Iraks första match i Asian Cup i Eurosport

Klockan 10:00 (alltså om några minuter) spelar Irak sin första match mot Jordanien i Asian Cup. Det här verkar vara Iraks nyckelmatch i gruppspelet. Vinnaren lär ha goda möjligheter att gå vidare. ÖSKs Ahmed Yasin tillhör startspelarna i det irakiska landslaget och finns säkert med på planen då matchen drar igång.

Eurosport 2 sänder matchen från kl. 10:00

Tillägg: Ahmed fick börja på bänken och blev sedan inbytt med ungefär en dryg kvart kvar av speltiden. Han placerades då som vänsterbräddare. Insatsen passerade mer eller mindre obemärkt. Det var sällan som bollen letade sig ut på hans kant och då försvinner man också ur spelet. Irak vann den så viktiga matchen och nu krävs det förmodligen enbart en vinst över Palestina för att laget skall vara vidare till slutspelet.

2 kommentarer – kommentera

kal

Han kom in i 73:e minuten.

Irak vann.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.