Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svenssons flytt öppnar för Nilsson

Jnytt rapporterar, att JSödras mittback Kalle Svensson lämnar klubben. Svensson skall ha fått ett kontraktserbjudande, som han uppenbarligen inte tyckte var bra nog. Han har tackat nej och lämnar därför.

Det här innebär att Jsödra för tillfället bara förfogar över två tillgängliga och en skadad mittback. Något som borde göra det sannolikare, att Tobias Nilsson på ett eller annat sätt går till jönköpingsklubben. Tobias avslutade förra årets utlåning till Husqvarna FF som just mittback och verkar att ha klarat den uppgiften på ett tillfredsställande sätt. JNytt anser i alla fall, att han är den hetaste kandidaten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.