Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sobralense åter till Brasilien?

Att ÖSK gärna skulle vilja låna IFK Göteborgs mittfältare Daniel Sobralense ytterligare en gång är ingen hemlighet. Sannolikheten för att man skall kunna gå i land med detta ser i dagsläget inte så positiva ut.

Idag rapporteras det nämligen i diverse media, att spelaren verkar vara på väg tillbaka till Brasilien. Fortaleza, den klubb han representerade innan han kom till Sverige, sägs nämligen vara intresserade av att ”få tillbaka” honom. Sobralense borde egentligen vara tillbaka i Göteborg för försäsongsträning, men är enligt uppgift fortfarande kvar i Brasilien efter ha fått en förlängd ledighet av sin klubb.

FotbollDirekt: Sobralense uppges lämna Blåvitt – hem till Brasilien
Expressen: Uppgifter: Brasiliansk klubb jagar IFK-profil
Göteborgs-Posten: Sobralense kan återvända till Brasilien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.