Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Marknad Örebro: Intervju med Simon Åström

Gratistidningen Marknad Örebro innehåller i sitt novembernummer en rätt stort uppslagen intervju med ÖSKs nya VD Simon Åström. Han får en möjlighet att berätta om hur han ser på sin roll i ÖSK och på vilka områden han vill utveckla verksamheten.

Simon säger väl ungefär vad man kan förvänta sig av en person med hans bakgrund. Problemet när det gäller verksamheter av den typ som ÖSK representerar är i och för sig inte så mycket att veta vad man vill göra utan att faktiskt göra det inom ramen för de begränsningar som finns. The proof is, som engelsmännen brukar säga, in the pudding. ”Och inte i receptet”, som Bloggen brukar lägga till.

Marknad Örebro: Intervju med Simon Åström (sid 16-20)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.