Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nilsson till Jsödra?

Tobias Nilsson på väg bort?

Tobias Nilsson på väg bort?


Det verkar som om Tobias Nilsson kanske återvänder till fotbollsplanerna vid Vätterns södra spets. Under årets säsong var han utlånad till Husqvarna FF. Det lånet är avslutat men nu verkar det som om Jönköping Södra skulle vilja ta över. Det tror i alla fall nätsiten JNytt.

Jnytt: J-Södra är nära att värva Husqvarnas nyckelspelare

Om det bara rör sig om ett lån eller en regelrätt övergång framgår inte. Jag antar att Tobias helst skulle vilja se ett nytt kontrakt som säkrar inkomsterna under några år framöver. Några större pengar (om ens några) lär det inte finnas för ÖSK oberoende av vilken typ av övergång det handlar om. För Sportklubbens del handlar det nog mest av allt om att rensa i truppen.

Jönköpings-Posten: ”Det är smickrande att J-Södra visar intresse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.