Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Målvaktsdag hos NA

Det blev till slut hela tre målvaktsnyheter hos NA idag. Det började med Ismael Diawara som just nu provtränar med ÖSK.


Sandqvist sluter cirkeln?
Sedan kom nyheten att ÖSKs föredetting Jonas Sandqvist nog skulle kunna tänka sig att flytta tillbaka till Landskrona BoIS – den klubb som hans målvaktskarriär en gång i tiden tog fart i.
Men det är en hel del som ska klaffa också för att det ska bli verklighet, säger han till Landskronas officiella hemsida.

Bloggen tippar att det som allra mest skall klaffa är lönen. Landskrona åkte ju ur Superettan och har det nog inte så fett inför omstarten i getingboet div 1 Södra.

Landskrona BoIS: Jonas Sandqvist tränade med BoIS

Jag ser för övrigt, att Landskrona ”lånat” ett foto från Bloggen. Det är ok, men nog borde de också ha talat om varifrån bilden kom. Det brukar jag göra.


Ny klubb för Berglund.
Oscar Berglund, med Adolfsberg som moderklubb, har vid några tillfällen under sin karriär låtit förstå, att det nog inte vore så dumt att flytta hem till Örebro igen. En krok som ÖSK dock valt att inte nappa på. Efter två år i GIF Sundsvall vaktade Berglund under den gångna säsongen hos Öster IF (16 matcher). Efter det att Öster fått lämna Superettan bröts kontraktet och han har nu gjort klart med en ny klubb att spela för nästa år. Det blir Ängelholms FF och alltså en fortsättning i Superettan för hans del. Med tanke på att han tidigare under många år varit andremålvakt i Helsingborg vet han i alla fall vart han flyttar.

ÄFF som balanserade på konkursens rand under hösten känns väl som en rätt tveksam arbetsgivare, men jag antar att Berglund inte hade så mycket att välja på.

Helsingborgs Dagblad: Berglund klar för ÄFF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.