Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lumbana till Degerfors

Nygamla lagkamrater: Boris Lumbana och Marcus Astvald

Nygamla lagkamrater: Boris Lumbana och Marcus Astvald

Idag blev det klart att ÖSKs (numera) föredetting Boris Lumbana under den kommande säsongen kommer att representera Degerfors IF. Jag hade nog trott att han skulle ge upp fotbollen för att i stället ägna sig mer åt musiken, men så blev det alltså inte.  Det är bara att gratulera Degen till att ha värvat en mycket mångsidig spelare som kan användas på i princip alla positioner i ett fotbollslag förutom som målvakt.  Bra humör har han också.

I Degerfors, skriver klubben i sitt pressmeddelande, att han har gamla bekanta i form av bland andra Peter Samuelsson, Patrik Anttonen och Marcus Astvald, vilka han spelat med.  Erik Nilsson var inte med i den uppräkningen. Jag undrar om det betyder, att det är färdigspelet på Bruket för Eriks del. Han kom ju med i truppen i absolut sista ögonblicket inför den här säsongen.

Degerfors IF: DIF värvar allsvensk mittfältare

Tillägg: Enligt papperstidningen har Boris skrivit på ett tvåårskontrakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.