Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kvist fick gå

Det blir ingen fortsättning i Landskrona heller för William Kvist,

Det blir ingen fortsättning i Landskrona heller för William Kvist.

William Kvist tillhörde ÖSKs A-trupp under hösten i fjol. Matchningen begränsades dock till ett sjuminuters inhopp i Superettan samt spel i drygt 60 minuter på Grenadjärvallen i cupmatchen mot Rynninge IK. När sedan truppen för årets säsong skulle sättas fanns det ingen plats för honom, även om han tränade med ÖSK under januari månad.

I stället flyttade han hem till Skåne, där han anslöt till Landskrona BoIS. Någon större succé blev det dock inte för honom hos dem heller. Under året startade han i fyra matcher och blev dessutom inbytt i tre.  Poängskörden inskränkte sig till en passningspoäng och speltiden till 301 minuter.

Landskrona hade en option på förlängning av hans ettårsavtal, men har valt att inte utnyttja denna. Detta skriver klubben på sin hemsida.

Matchstatistik (Eliteprospects.com)

Matchstatistik (Eliteprospects.com)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.