Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träningsmatcher 2015

Det blir en rekordtidig start på tävlingssäsongen nästa år i och med att den första gruppspelsomgången i Svenska Cupen kommer att spelas redan den 21/22 februari. Detta betyder ju också att den första träningsmatchen kommer lite tidigare än vad vi varit vana vid. På ÖSKs hemsida finns i dagsläget tre träningsmatcher inlagda. Den första av dessa är en bortamatch mot Åtvidabergs FF som skall spelas den 23 januari.

Dessutom finns det en inplanerad match mot det nyuppflyttade Superettanlaget IK Frej den 25:e februari samt en match mot IK Sirius den 28 mars. Siriusmatchen blir väl därmed generalrepetitionen inför allsvenskan. Båda matcherna mot lagen från Superettan spelas på Behrn Arena.

Den som eventuellt hoppats på att få återknyta bekantskapen med ÖSKs tidigare lagkapten Joel Riddez i samband med IK Frejs match blir dock besviken. Hos Fotboll Direkt kan man idag läsa, att Riddez avslutat sin karriär som spelare och nu satsar på att bli tränare i stället. Redan under det här året var han ju för övrigt assisterande spelande tränare hos Frej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.