Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rörigt i IFK Göteborg

I dag på förmiddagen kom nyheten att IFK Göteborg givit sin tränare Mikael Stahre sparken. En nyhet som egentligen inte berör ÖSK alls om det inte vore så, att ÖSK vill behålla de två spelare man haft på lån från IFK Göteborg under året. Frågan är om det nu till hälften genomförda tränarbytet kommer att han någon (p)åverkan på ÖSKs planer och förhoppningar?

Jag tror inte att så kommer att vara fallet. Av allt att döma är det sportchefen Mats Gren som tar dessa beslut. Gren hade inget emot att låna ut Gerzic och Sobralense tidigare i år och han lär knappast ha ändrat åsikt sedan dess trots att man nu byter tränare. Den nye – vem det nu än blir – lär få lov att foga sig efter Grens åsikter.

I en artikel från i går gissade för övrigt Göteborgsposten, som verkar följa IFK Göteborg rätt noga, att både Gerzic och Sobralense spelar för ÖSK även nästa år. Vad den gissningen nu kan vara värd.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.