Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Frempong får gå

En ung och förhoppningsfull spelare på ÖSKs träningsläger på Cypern år 2008. James var då 19 år  och hans framtid såg väldigt ljus ut.

En ung och förhoppningsfull spelare på ÖSKs träningsläger på Cypern år 2008. James var då 19 år och hans framtid såg väldigt ljus ut.

NA skriver, att ÖSKs föredetting James Frempong inte kommer att få någon kontraktsförlängning hos IFK Norrköping. Frempong, med en skadehistorik som påminner en hel del om William Atashkadehs, sägs nu ha drabbats av en knäskada som eventuellt kan innebära att han måste avsluta sin karriär som fotbollsspelare. (Anm. Det kanske är dags ändå att göra det).

NA: James borta resten av säsongen
NA: Förre ÖSK-spelarens karriär i fara
Norrköpings Tidningar: Han får lämna IFK

James var en mycket lovande talang när han kom fram i ÖSK Ungdoms verksamhet med spel i div 2 och 3. Han togs upp i A-truppen, men fick sammanlagt bara matchtid i 5 allsvenska matcher. Under en period var han utlånad till Brommapojkarna. När hans kontrakt med ÖSK gick ut blev det ingen förlängning på grund av hans återkommande skadeproblem. I stället blev det Gefle IF, som då tränades av Urban Hammar, som gav honom ett kontrakt. Tiden i Gefle var nog höjdpunkten på hans fotbollskarriär. Efter det att han värvats till IFK Norrköping gick hans karriär i stå på grund av återkommande skadeproblem.

Totalt har han spelat 71 matcher i allsvenskan för ÖSK, Gefle och Norrköping). dessutom representerade han Brommapojkarna i Superettan vid 16 tillfällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.