Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sobralense osäker om framtiden

I höst är det ÖSK som gäller för Daniel Sobralense. Sedan, vem vet?

I höst är det ÖSK som gäller för Daniel Sobralense. Sedan, vem vet?

NA har försökt få Daniel Sobralense att uttala sig om framtiden. Brassen, som verkar att förstå detta bättre än NA:s reporter konstaterar kort, att i höst spelar han i ÖSK och att sedan vet han inte vad som kommer att hända.

Vilket givetvis är helt korrekt. Hans fotbollsmässiga framtid rår han inte över själv. Den bestäms i styrelserummen hos IFK Göteborg, Örebro SK och/eller någon annan klubb. Vad Sobralense tycker om saken blir egentligen inte aktuellt förrän klubbarna gjort upp inbördes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.