Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Saeid om framtiden

Mohammed Saeid (DM-matchen mot SKöllersta).

Mohammed Saeid (DM-matchen mot SKöllersta).

NA passade på att efter matchen mot IFK Göteborg fråga Mohammed Saeid hur denne ser på sin fotbollsmässiga framtid. Efter att ha varit mer eller mindre självskriven i ÖSKs startelvor under den första halvan av säsongen fick han ju lämna plats för Robert Åhman Persson på det inre mittfältet och sedan förlorade han även platsen som vänsterbräddare till den inlånade Daniel Sobralense.

Saeid ville uppenbarligen inte besvara frågan utan bad att få passa. Vilket kan bero på flera saker. Att ÖSK ännu inte börjat förhandla med honom om en förlängning med honom behöver iofs. inte vara så märkligt. Från ÖSKs sida vill man säkert vara säker på att det blir fortsatt allsvenskt spel även nästa säsong – något som väl inte blev klart förrän efter bortasegern mot Falkenberg. För spelarna gäller för övrigt samma sak – de som har möjlighet att välja vill säkert spela i allsvenskan med en bibehållen allsvensk lönenivå.

En möjlighet är att man från ÖSKs sida meddelat honom att man inte avser att förlänga kontraktet med honom och att han redan känner sig för/förhandlar med någon annan klubb som behöver förstärka sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.