Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fotbollshallen återuppstår (som vallöfte)?

Det är nu mindre än en månad kvar till riksdags- och komunalvalen och det verkar som om socialdemokraterna i Örebro gått igenom listan över sina vallöften från förra valet för att se om det finns något de glömt att göra något åt (förutom Länspendeln). Björn Sundins blick har då möjligen fastnat på löftet om den där fotbollshallen i Vivalla, som till slut bara blev en konstgräsplan, som man redan hade planerat för i ett annat sammanhang.

Till SR P4 Örebro säger han därför, att de nu planerar för att det trots allt skall bli en ny hall på något sätt. Fast var, när och hur tycks fortfarande vara obesvarade frågor. En tältliknande konstruktion över konstgräset i Vivalla tycks vara en möjlig lösning.

Med tanke på att de politiska majoriteterna brukar skifta i takt med kommunalvalen här i Örebro räcker det väl för honom att hålla ut tre veckor till innan detta blir någon annans problem.

SR P4 Örebro: Örebro får en fotbollshall till slut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.